ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις

Το μόνο που χρειάζεστε για να κλείσετε το αυτοκίνητό σας, είναι μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο θα χρειαστείτε:
  • To κουπόνι/ηλεκτρονικό κουπόνι σας, για να δείξετε ότι έχετε πληρώσει για το αυτοκίνητο.
  • Tην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του κύριου οδηγού, με αρκετά διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο για την εγγύηση του αυτοκινήτου.
  • Την άδεια οδήγησης κάθε οδηγού, την οποία έχει για τουλάχιστον 12 μήνες (συχνά 24).
  • Το διαβατήριό σας ή την ταυτότητα σας

Ναι, με την προϋπόθεση ότι πληρούν αυτά τα κριτήρια. Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία τους ενώ κάνετε την κράτηση.

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο μόνο για το πρόσωπο που πραγματοποιεί την ενοικίαση. Η χρέωση για χρήση του αυτοκινήτου από επιπλέον οδηγούς είναι 4€ ημερησίως με μέγιστη χρέωση τα 40€, πλέον ΦΠΑ, ανά μισθωτήριο συμβόλαιο, ανά οδηγό.


Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών για να ενοικιάσετε στην Ελλάδα και να έχετε το δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή σας για τουλάχιστον ένα έτος.  Υπάρχει μία Χρέωση Νέου Οδηγού για όσους ενοικιαστές είναι κάτω των 25 ετών. Η χρέωση είναι €10 ημερησίως πλέον ΦΠΑ, μέχρι τις 10 μέρες το μέγιστο.

  • Προσαύξηση αεροδρομίου/αστικού κέντρου

Αυτή είναι μια χρέωση για σταθμούς ενοικίασης που ενδέχεται να έχουν υψηλότερα διαχειριστικά κόστη. Για παράδειγμα, τα αεροδρόμια.

  • Φόρος Ταξινόμησης Αυτοκινήτων
  • Τοπικός Φόρος
  • Το ποσό ευθύνης σας για κλοπή

Η Προστασία Κλοπής (Theft Protection) σας καλύπτει αν το όχημα ή μέρος του οχήματός σας κλαπεί. Ισχύει ένα ποσό ευθύνης, αντίστοιχο της κατηγορίας αυτοκινήτου που θα επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον πακέτο κάλυψης για να μηδενίσετε αυτό το ποσό ευθύνης (προαιρετικά). Σε περίπτωση περιστατικού κλοπής θα εφαρμοστούν διαχειριστικά έξοδα φακέλου.

  • Το ποσό ευθύνης σας για ζημιά

Αν απαιτηθούν επισκευές του αυτοκινήτου, θα εφαρμοστεί το αντίστοιχο ποσό ευθύνης της κατηγορίας αυτοκινήτου που θα επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον πακέτο κάλυψης για να μηδενίσετε αυτό το ποσό ευθύνης (προαιρετικά). Σε περίπτωση περιστατικού ζημιάς θα εφαρμοστούν διαχειριστικά έξοδα φακέλου.

  • Απεριόριστα χιλιόμετρα

Σημείωση: Ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά συμβεί στο αυτοκίνητο, εάν δεν γίνει αναφορά στην τοπική αστυνομία σε περίπτωση ατυχήματος, αν το αυτοκίνητο το οδηγούσε άλλος από τον προβλεπόμενο από το μισθωτήριο συμβόλαιο οδηγό ή εάν υπήρξε υπερβολική αδιαφορία / αμέλεια κατά την χρήση του αυτοκινήτου.

Παραλαβή - Παράδοση

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησής σας το οποίο να έχετε εκδόσει τουλάχιστον ένα έτος πριν την ημερομηνία ενοικίασης. Επίσης, πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας. Όλα τα παραπάνω πρέπει να εμφανίζουν το όνομα του οδηγού.

Σχετικά με την άδεια οδήγησης: Πρέπει να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης που να έχει εκδοθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κάτοχος Διεθνούς Άδειας Οδήγησης. Η Διεθνή Άδεια Οδήγησης πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το δίπλωμα οδήγησης της χώρας του οδηγού του αυτοκινήτου.

Για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται πάντα πιστωτική ή χρεωστική Debit κάρτα, ως εγγύηση, ακόμα και εάν επιλέξετε να εξοφλήσετε την ενοικίαση με μετρητά.

Παραλαμβάνεται και παραδίδεται στην έδρα μας στην οδό Μιχαήλ Μωραΐτη 4, Αθήνα 115 25. Μπορούμε παρόλα αυτά να εξυπηρετήσουμε και παραλαβή – παράδοση σε διαφορετικά σημεία εντός της Αθήνας. Για συνεννόηση καλέστε μας στο τηλέφωνο 2155011327

Το αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει γεμάτο ντεπόζιτο κατά την παράδοση. Πρέπει να επιστρέψετε το αυτόκινητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου στο ντεπόζιτο. Εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο με λιγότερο καύσιμο από αυτό που είχε το αυτοκίνητο όταν το παραλάβατε τότε θα χρεωθείτε επιπλέον του κόστους του καυσίμου που καταναλώθηκε.

Ναι, αλλά η ενοικίαση αυτοκινήτου με μεταφορά στο εξωτερικό χρεώνεται με διαφορετικό τιμοκατάλογο.
και επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα.
και πρέπει να διαθέτει το νέου τύπου δίπλωμα οδήγησης (με λατινικούς χαρακτήρες) και μια πιστωτική κάρτα.

Ναι μπορείτε. Μάλιστα εξειδικευόμαστε στην μακροχρόνια μίσθωση. Μπορείτε να έχετε το αυτοκίνητο που χρειάζεστε για όσο το χρειάζεστε, με τους καλύτερους για εσάς όρους από ένα μήνα ως ένα χρόνο χωρίς μακροχρόνια δέσμευση και απαλλαγή από κάθε άλλη υποχρέωση ή ευθύνη. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και τιμής.